Sak Yans Muay Thai

FÖR MEDLEMMAR

Här kan du som är medlem hitta viktig information och träningstider. Se till att läsa våra medlemsregler noga.


Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra träningsschema och regler. Det är din skyldighet att hålla dig uppdaterad ang. ändringar (som kommer isåfall visas på medlemssidan på Facebook och sakyantmuaythai.com) innan du kommer till och tränar.


Vill du bli medlem efter din prov träning hos oss, så kan du ansöka om medlemskap nästa gång du kommer till klubb lokalen så får du information om hur det går till med ansökningen.


Nyheter

Följ att se våra senaste nyheter, följ oss på Facebook och Instagram. Nedan kan du se våra nyaste händelser på Facebook.

Träningsschema

Vi har ökat på tränings möjligheterna den här terminen med 2 st morgonpass !


(För att delta i MT sunrise så bör du ha tränat minst 1 termin.)

Medlemsavgift

Barn (5–11 år) 

1300kr

Ungdom (12–17 år) 1500kr 

1500kr

Student (visa studentkort)

1500kr

Vuxen (från 18 år) 

2300kr

Personlig träning 5 lektioner 

2500kr

Personlig träning 10 lektioner 

4500kr

Priser inkl. idrottsförsäkring och medlemsavgift.
Betalas till:

PG 803381-3

SWISH: 1232479954

Medlemsregler

dDu som andvänder dig utav våra tjänster dvs. nyttjar lokalen och eller deltar i några av våra träningar och aktiviter så har du accepterat våra medlemsvillkor.

För att du ska få träna med oss så ska du ha fyllt 16 år. Är du yngre än 16 år så MÅSTE målsman eller vårdnadshavaren.


Dessa regler samt Sak Yant Muay Thais stadgar gäller alla medlemmar i Sak Yant Muay Thais klubb i Dalarna. Reglerna och stadgarna samt vår värdegrund är något som varje person måste följa för att bli och fortsätta vara medlem.


Respekt för kampsporten och dess traditioner ska bevaras på det sättet huvudtränarna lär ut dom. Respekt visas till alla medlemmar i klubben genom att vi aldrig pratar illa om någon och vi smutskastar inte någon på klubben, inte heller pratar vi dåligt och respektlöst om andra klubbar. Respektera din tränare, det är därför Muay Thai har Wai Kru och Ram Muay. Lyssna, se, lär och avbryt inte när någon av tränarna ger instruktioner. Tränarna ger av sin tid till dig och får betalt genom dina svettdroppar du får när du anstränger dig med din uppgift. Respektlöshet mot någon tränare eller klubbmedlem är totalt förbjudet och kan medföra att vederbörande blir avstängd från föreningen.


Ödmjukhet är när du tränar med en mindre erfaren medlem och låter dem utvecklas genom att låta dem sätta gränsen för vilken kraft som används. Nybörjare ska inte sparras förrän huvudtränarna ger godkännande för detta. Är det så att någon skadas p.g.a. vårdslöshet genom hårda tekniker trots tillsägelser blir man borttagen från sparringen under en viss tid tills tränarna ger anvisningar om att medlemmen kan återgå till det momentet. Vid upprepade tillsägelser får du som medlem sluta träna upp till 6 månader.


Disciplin ger dig styrka att klara av olika moment i livet och i träningen. Du lyssnar och följer instruktionerna och gör inget annat, även om du anser att en annan teknik är lättare för att du har gjort på ett visst sätt förut.


När någon medlem vill tävla så ska de här reglerna följas strikt eftersom det är mycket tid och engagemang som krävs av tränaren när man väljer att satsa på en elev.


All användning av kampsporten och andra tekniker som tränas får endast användas i träning och tävlingssammanhang. Missbrukar någon kampkunskaperna så kommer medlemskapet omedelbart upphöra om det kommer till kännedom. Doping (AAS) är inte accepterat hos oss och ingen medlem ska nyttja sådant heller då det smutskastar klubbens rykte och även hela sporten. Ertappas man med AAS så upphör medlemskapet.
Om man inte följer klubbens regler så kommer medlemskapet att upphävas och avlagd avgift kommer inte återbetalas. Som medlem så kommer dina personuppgifter att behandlas utav klubben för bidragsansökningar och för att kunna dokumentera träningsaktiviteter. Fotografering och videofilmning förekommer under träningarna och dom kan komma att användas på våra sociala kanaler och klubbens hemsida. Om du inte vill vara med och synas på där så måste du säga till ansvarig tränare för den grupp du tillhör.

15% rabatt för medlemmar på Fightfabriken

Fightfabriken är en samarbetspartner till Sak Yant Muay Thai Falun och ger alla medlemmar i Sak Yant Muay Thai 15% rabatt på samtliga köp och beställningar när man uppger klubbens kod.


”Med många års erfarenhet inom kampsport och har ett innerligt intresse för utrustning som utvecklar och förbättrar träningsmöjligheterna så finns kunskapen om vad som behövs. Viktigt att träningen ska kännas kul men det ska också skapa komfort och trygghet för både fighter och coach. Enligt vår mening är utrustningen en avgörande faktor för en lysande framtid inom sporten man utövar.”

– Fightfabriken


www.fightfabriken.se