Sak Yans Muay Thai

PROVTRÄNA?

Muay Thai är inte bara en kampsport eller en bra träning, Muay Thai är en livsstil. Sporten är en väldigt allsidig träning; du utvecklar din uthållighet, styrka, explosivitet, rörlighet, balans, kondition, mjölksyratröskel, koordination, genom en enda träningsform. Du utvecklas mentalt och bygger självkänsla samtidigt som du är med och både ser och känner hur din kropp förändras. Men framförallt så kommer du att bygga dig själv från grunden fysiskt och mentalt och du sätter själv gränsen för om du ”bara” vill träna eller om du vill gå vidare inom sporten.

 Nybörjare eller tränat innan?

Hos oss kan du som är helt ny i sporten börja träna men även du som har tidigare erfarenhet och kanske vill byta klubb? Hos oss kan du gå hur långt du vill med din Muay Thai-resa, vi tränar allt från glada motionärer till de som vill nå upp till elitnivå inom sporten. Du kan alltså träna för att hålla en god hälsa eller satsa högre än så. Vi har duktiga, erfarna tränare oavsett vilken nivå du vill ligga på. Läs mer om oss tränare på sidan ”om oss” i menyn.

Hur går du tillväga för att träna hos oss?

Oavsett om du tränat förut eller är nybörjare kanske du först vill provträna för att känna efter vad du tycker om vår klubb. Du får chansen att testa om Muay Thai är någonting för dig innan du bestämmer dig om du vill bli en del av vår fighter-familj.

 

Alla är välkomna att provträna gratis innan man betalar medlemsavgift. Har du tidigare tränat Muay Thai får du ett pass gratis. Har du däremot aldrig testat på sporten får du en hel vecka gratis provträning. Scrolla ner på sidan för att se hur du tar kontakt med oss.

 Vad kostar det?

Barn (5–11 år) 

1300kr

Ungdom (12–17 år) 1500kr 

1500kr

Student (visa studentkort)

1500kr

Vuxen (från 18 år) 

2300kr

Personlig träning 5 lektioner 

2500kr

Personlig träning 10 lektioner 

4500kr

1 st gruppträning                                 100kr

Priser inkl. idrottsförsäkring och medlemsavgift.

 

 

 

 

Kontakta oss om du vill prova på Muay Thai

Antingen mailar du, ringer, kommer förbi vår klubb och hälsar eller fyller i formuläret nedan.


E-mail: info@sakyantmuaythai.com

Telefon: 076-425 98 08 / 073-938 80 48

Adress: Norra järnvägsgatan 25, 79135 Falun


Öppettider:

Mån–Ons: 16:00–20:00

Tor–Fre: 17:00–20:00

Lör: 10:00–11:30

Sön: STÄNGT

 Berätta gärna hur gammal du är, om du är nybörjare eller om du tränat Muay Thai förut så återkommer vi med tid och om det är någonting du behöver tänka på inför första träningen.