Sak Yans Muay Thai

Hos oss hittar du inga "nybörjar handskar". Oavsett erfarenhets nivå så ska man använda sig utav utrustning med högsta möjliga kvalité och bra passform, och hellst till ett bra pris...


Därför har vi endast boxningshandskar och benskydd tillverkade i äkta skinn, och som ger ett bra skydd och har bra passform och självklart det viktigaste av allt .....så är designen grymt snygg..... ;)


Vi har valt att använda oss utav en tillverkare av märket เร็ว ( uttalas rew på thai ), deras produkter har en kvalité och passform som du annars bara hittar bland dom kändaste märkena på marknaden.
En lätt och skön handske med grön drake som täcker hela ovansidan att boxas med, dels för att den är tillverkad i äkta skinn men även för att den ger en stabilitet kring handleden.

på vristens ovansida så finns en lite tjockare och styvare vaddering som skyddar dig lite mer när du blockerar sparkar, utan att den påverkar rörlgheten för clinchen.


fFnns i storlek 10, 12, 16 oz

Pris 995 kr

En lätt och skön handske att boxas med, dels för att den är tillverkad i äkta skinn men även för att den ger en stabilitet kring handleden. Sen att den har kurbits motiv gör den bara bättre och snyggare.

På vristens ovansida så finns en lite tjockare och styvare vaddering som skyddar dig lite mer när du blockerar sparkar, utan att den påverkar rörlgheten för clinchen.


fFnns i storlek 10, 12, 16 oz

Pris 995 kr

BENSKYDD

Bra benskydd ska ha låg vikt, ha en bra passform så dom vrider sig minimalt under användning och samtidigt ge ett fullgott skydd.

Dessa skönheter som  är tillverkade i äkta skinn har 3 cm skyddsskum som ger både skydd åt skenbenet och fotens ovansida.

Skyddet har 2 st breda kardborreband där längden på bandet är generöst tilltaget ju större storlek man har, som annars är vanligt förekommande problem med andra märken, samt 2 st breda resårband är fördelade under foten och det andra precis ovanför hälen.

 

Än så längeär det bara hos oss som du kan köpa dina egna kurbits eller drak motiv benskydd !

 

Finns i storlek S, M, L, XL


pris 895 kr

BARN UTRUSTNING

Barn utrustning som är av samma höga kvalité som våra andra handskar. dessa är tillverkade i äkta skinn och finns i storlekarna: 6, 8 oz


Lindor 5 meter långa och 5 cm breda, semi elastiska.

Lindorna finns i rött, vit, grön, svart.


Pris: 150 kr

Benskydd som sitter bra och ger ett bra skydd mot smalben och fot.

Handskar ochg benskydd till kidsen får du endast för 695 kronor!


 Handskar 

Ankelstöd som ger ett extra stöd och värme åt ankeln. Dessa finns endast i svart färg

Finns i storlekarna : S, M, L


Pris : 120 kr 

ÖVRIGT

Kläder och annat

HOODIES 

Unisex modell finns i storlekar Small, Medium och Large

Muay Thai shorts 

Finns i storlekar XS- XL

Pris : 500 kr